Спробуйте наш калькулятор поживної цінності рецептів

Створіть спеціальну етикетку поживних речовин і почніть робити вибір здоровішим! Це так просто:

  • Введіть свої інгредієнти
  • Натисніть на “Проаналізувати рецепт
  • Отримайте етикетку з інформацією про поживні речовини

Редагування вашого рецепта

Ви можете будь-коли змінити свій рецепт.

  • Редагування інгредієнтів: натисніть значок олівця біля назви інгредієнта, якщо ви хочете відредагувати або видалити окремі інгредієнти. Щоб додати нові інгредієнти, натисніть «+Додати інгредієнт».
  • Порції: виберіть потрібну кількість зі спадного меню «Кількість порцій».
  • Почати заново: виберіть «Аналіз нового рецепту» або «Почати заново». Зауважте, що ці параметри видалять поточну інформацію, тому, якщо ви хочете зберегти поточний аналіз, обов’язково візьміть код для вбудовування!

Збереження та вбудовування харчової етикетки

Ви можете легко зберегти етикетку харчових продуктів, зберігши наданий код для вбудовування. Після завершення визначення інгредієнтів і порцій натисніть або торкніться «вставити цю мітку», розташовану під етикеткою поживних речовин, щоб створити код, який можна вставити у свій блог або зберегти для використання пізніше.

Використовуйте всі переваги аналізатора харчових властивостей рецептів

Етикетка харчової цінності корисна, якщо ви відстежуєте калорії або просто хочете отримати більше інформації про свій раціон, але цей калькулятор рецептів також допоможе прийняти розумніші рішення про їжу.

Ось кілька порад, як отримати від цього максимум.

  • Заміна інгредієнтів: подивіться на розподіл калорій для окремих інгредієнтів, якщо ви хочете скорегувати калорійність свого рецепта. Знання, звідки надходять калорії, може допомогти вам визначити конкретні інгредієнти, які потрібно замінити або відрегулювати їх кількість.
  • Порівняння інгредієнтів: наскільки велика різниця між цільним молоком і знежиреним молоком? Проаналізуйте рецепт з одним інгредієнтом, а потім відредагуйте його, щоб використати другий, і порівняйте факти про поживну цінність.
  • Порівняння рецептів. Проаналізуйте кілька рецептів і порівняйте харчові етикетки, щоб допомогти вам вирішити, який краще підходить для вашої дієти та конкретних харчових потреб.

Усунення помилок за допомогою аналізатора рецептів

Після аналізу рецепта ви можете побачити спливаюче повідомлення про помилку. Ось кілька типових проблем і способи їх усунення.

  • Інгредієнт не розпізнано, будь ласка, спробуйте відредагувати: клацніть або торкніться інгредієнта, щоб відкрити спадне меню з параметрами для вибору. Вибравши правильний, натисніть «оновити».
  • Вимірювання не розпізнано, спробуйте відредагувати: клацніть або торкніться піктограми олівця біля назви інгредієнта. Виберіть вимірювання зі спадного меню та натисніть «Оновити». За потреби ви також можете легко конвертувати вимірювання за допомогою конвертера одиниць відповідно до наявних списків.